Sedinta foto workshop Alexander Lupascu

Workshop Nikon Z8
În cadrul workshop-ului gratuit oferit de Nikon, Alexander Lupascu a împărtășit cu entuziasm detalii despre aparatul Nikon Z8 și setările pe care le foloseste in timpul evenimentelor.
Cu o atenție specială la inovație, cei de la Nikon au prezentat și cele mai recente obiective Nikon Z: Z 85mm 1.2S și Z 135mm 1.8S.
Atmosfera a fost plină de energie și descoperiri, oferind participanților o incursiune captivantă în lumea fotografiei moderne.
Vă invit să vă alăturați și să explorați câteva dintre fotografiile surprinse de mine în timpul acestui workshop inspirațional!

#nikon
#nikonromania
#nikonz8
#nikon35mm
#nikon85mm

Articole Blog

aparat foto Nikon Zf

Review Nikon Zf

Review Nikon Zf Intro Pentru că m-am saturat sau cum ar zice fimiu, suturat, sa aștept noul Nikon z6iii (care nu se știe dacă v-a

Read More »
Save_the_Date_Parcul_Deandrologic_Chitila_01
Save_the_Date_Parcul_Deandrologic_Chitila_02
Save_the_Date_Parcul_Deandrologic_Chitila_03
În inima fermecătorului Parc Dendrologic din Chitila, o ședință foto înainte de nuntă se desfășura, îmbrățișată de lumina blândă a soarelui apus. Între petalele vii, un cuplu radia iubire și tandrețe pură.
Privirile lor comunicau într-o limbă doar de ei cunoscută, iar fiecare atingere șoptea promisiuni de veșnicie. O adiere blândă îi învăluia, mângâindu-le fețele ca un sărut plin de dragoste.
Împreună cu ei, în această ocazie binecuvântată, se alătura și companionul lor credincios, un câine jucăuș, aducând o notă de bucurie în atmosferă.
Pe măsură ce aparatul foto imortaliza priviri și săruturi furtunoase, natura însăși părea să aplaude armonia sufletelor unite, înfățișată în acest captivant tablou al afecțiunii.
Save_the_Date_Bucuresti_Romania_01
Save_the_Date_Bucuresti_Romania_02
Save_the_Date_Bucuresti_Romania_03
Înaintea marelui lor dans al iubirii, un cuplu nigerian se pregătea să împletească clipele în amintiri strălucitoare. Sub cerul călduros, înconjurat de zâmbete înfloritoare, am pornit într-o aventură fotografică.
Amândoi, inimași curajoși, ne-am apropiat de Orchidea Towers, iar chiar dacă ne-au alungat paza, am furat clipe în cadrul aparatului.
Cu râsul ascuns în colțul ochilor, ne-am îndreptat spre centrul agitat al orașului, căutând fiorul unic al dragostei lor. Și-n sfârșit, apusul ne-a zâmbit complice de pe un bloc al Gării de Nord, colorând cerul în nuanțe de aur. Clipele, acum eternitate.
Trash_the_dress_Brasov_01
Trash_the_dress_Brasov_02
Trash_the_dress_Brasov_03
Pe meleagurile binecuvântate ale Brașovului, după ce jurămintele veșnice au fost sărbătorite, am înfășurat dragostea lor în razele diafane ale soarelui.
În drumul nostru, printre opriri pe traseul Rucăr-Bran, am surprins clipele îmbătătoare ale iubirii ce dansa în jurul lor. Cuplul, un izvor de energie pură, se îmbrățișa cu tandrețe și se topise în săruturi ce păreau să sfideze timpul.
Prin codrul răscolit de vânturi jucăușe, am căutat farmecul nestemat al iubirii lor. Și-n vârf de deal, unde cerul se unește cu pământul, am eternizat chemarea inimilor ce băteau într-un singur ritm.
Sedinta_Foto_Bucuresti_Herastrau_01
Sedinta_Foto_Bucuresti_Herastrau_02
Sedinta_Foto_Bucuresti_Herastrau_03
Pe malurile lacului Herastrău, sub cerul adânc și senin, a prins viață o poveste de iubire desprinsă din visuri.
Raluca și Adrian, doi îndrăgostiți curajoși, s-au îmbrățișat sub razele gingașe ale soarelui, iar timpul părea să se topească în prezența lor. În umbra copacilor înfloriți, au râs și au visat, iar privirile lor s-au împănat de stele și visuri nesfârșite.
Îmbrățișați de natura învăluitoare, au ascuns în sufletele lor un cântec ce îmblânzea vântul și încălzea inimile. În fiecare cadru, o dragoste nesfârșită și emoții vibrante, pregătindu-se să se unească într-o dans magic în ziua cea mare.
error:

Warning: Undefined variable $page_for_header_id in /home/r78321abfo/public_html/wp-content/themes/avala/taxonomy-portfolio_category.php on line 5
NULL