Servicii si tarife

Dorinta mea este sa ofer clientilor mei o experieta cat mai frumoasa a zilei nuntii, sa-i ajut sa uite de eventualele probleme si sa ofer amintiri de lunga durata de care se vor bucura si viitoarele generatii.

Ofer pachete si tarife cat mai atractive, dar in acelasi timp cel mai important lucru si anume : calitatea.

Cat timp voi fi la evenimentul dumneavoastra, voi surprinde atat momentele de baza ale evenimentului, dar si anumite trairi si stari ale persoanelor.

Serviciile pe care le ofer sunt diversificate pentru a acoperii toate nevoile si dorintele dumneavoastra. Calitatea este foarte importanta pentru mine si de aceea fotografiile primite la final vor fi cele mai bune si toate editate profesional, astfel incat, sa vreti sa le revedeti de cat mai multe ori.

Daca e ceva ce nu vi se pare ok, sau nu va place, astept cu drag feedbackul dvs. astfel incat, impreuna sa putem gasi o solutie.

Sunt o persoana serioasa si voi face tot ce voi putea ca dvs. sa ramaneti cu amintiri cat mai frumoase. Evenimentele trec destul de repede si singurul lucru cu care ramanem sunt amintirile in format foto sau video.

Preturile pentru evenimente de tip nunta pleaca de la 350 euro, pentru Botez si Cununie civila de la 150 euro.