Investitie

Locatii: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Sinaia, Cluj, Sibiu, Constanta

Felicitari pentru marele eveniment! Iti multumesc pentru ca ma iei in considerare sa-ti fiu fotograf. Sa-ti documentez si pastrez amintirile speciale din ziua nuntii. Mai jos aveti preturile mele, atat pentru evenimente, dar si pentru sedinte foto. Fiecare eveniment este diferit si unic, de aceea, mi-ar face placere sa discutam in detaliu cum pot sa te ajut cel mai bine. Aruncati o privire si peste pagina cu intrebari si raspunsuri si nu ezitati sa-mi scrieti daca pot sa va ajut si cu alte detalii.

Sedinte foto

Sedintele foto sunt preferatele mele, aici putem sa ne cunoastem mai bine si sa va obisnuiti sa fiti in fata camerei. O sedinta foto dureaza intre 1 si 2 ore, puteti sa va alegeti o locatie in Bucuresti sau pe langa si sa va luati si un schimb de haine la voi.

€150

Nunti

Capturez momentul cand relatia evolueaza la stadiul de prieteni pe viata, la bine si la greu, mereu impreuna.

Preturile pornesc de la

€800

Cununii civile

Sunt acolo sa surprind momentul cand relatia voastra devine oficiala. Cand ati decis ca vreti sa va uniti destinele pentru totdeauna.

Preturi de la

€100

Nu stii la ce sa te astepti?

Salut! Eu sunt Alex,

Sunt un fotograf profesionist de nunta, stabilit in Bucuresti, dar ma deplasez atat in tara dar si in afara.

Misiunea mea este sa surprind cat mai multe momente si emotii si sa te ajut sa iti poti reaminti cu drag, oricand, de ziua nuntii.

Sa ne cunoastem!