Sorina & Pawel - Ambient Lake Events

Sorina si Pawel, un cuplu foarte frumos, ne-am inteles foarte bine de la prima intalnire.
Nunta lor a fost ultima din sezon si chiar eram foarte nerabdator, dar in acelasi timp, aveam putine emotii pentru ei, deoarece cei din guvern deja incepuseara cu restrictiile.
Pana la urma, a fost ok si au putut sa-si tina nunta.
Fiecare nunta e diferita si nu am asteptari, ci doar ma adaptez situatiilor si incerc sa capturez cat mai multe momente, dar nunta lor a fost diferita si chiar m-a impresionat.
Pregatirile lui Pawel au inceput intr-un apartament inchiriat de pe Bulevardul Magheru, dar nu era orice fel de apartament, ci unul decorat in stil sovietic, URSS. Cum intrai, erai intampinat de o uniforma ruseasca, kalashnikov ak-47 si tot felul de machete. Baietii erau pusi pe distractie si au inceput sa profite de propsurile din apartament, de la casti, la radio si dactilograf.
Dupa ce am terminat cu pregatirile lui Pawel, am plecat spre Hotelul Lido, unde urma sa ajunga si Sorina impreuna cu domnisoarele ei de onoare.
Sorina a fost foarte naturala si gratioasa si s-a distrat de minune impreuna cu domnisoarele ei de onoare.
M-am bucurat mult ca am avut foarte mult timp, atat pentru pregatirile lui Pawel, dar si pentru ale ei.
Am plecat spre localul Ambient Lake Events, unde urma sa aiba loc cununia religioasa si petrecerea.
Acolo, invitatii din ambele parti, atat din tara, dar si din Polonia, se strangeau usor usor.
Cununia religioasa la catolici mereu m-a atras mai mult deca cea ortodoxa, probabil si pentru ca nu sunt atat de multe la noi in oras, dar si pentru ca imi aduce mereu aminte de filmele americane. In special de scenele in care mireasa vine la brat, plina de emotii, condusa de tatal ei.
Pawel era si el emotionat, in timp ce Sorina cobora scarile, condusa de tatal ei, Pawel o vedea prima oara imbracata in rochie de mireasa. Acest moment, este de fiecare data unul special.
Fiind octombrie si soarele deja cobora usor sa apuna, se simtea si frigul. Sorina a inghetat putin spre sfarsit, dar Pawel i-a oferit jacheta lui, care i-a tinut de cald, pana la sfarsitul ceremoniei.
Dupa ceremonie, au fost felicitati, pe rand de toti invitatii lor, care se bucurau foarte mult pentru ei.
Petrecerea a inceput cu primul dans, unul care a fost destul de lung, iar pe mine m-a bucurat ca am putut sa le fac cat mai multe fotografii, atat lor, dar si sa surprind destule reactii ale invitatilor.
Dupa dansul lor, au inceput sa iasa tot invitatii pe ringul de dans si sa se distreze.
Un moment special a fost cand Pawel s-a dus pe scena si a cantat la chitara cateva piese alaturi de formatie.
error: