Nunta Miruna & Tiberiu - Aristocrat Events - Abfoto

Cu Tiberiu si Miruna m-am cunoscut la semnarea contractului si de atunci am stiut ca o sa ne intelegem foarte bine, fiind foarte prietenosi si deschisi. Am aflat, ca la fel ca si parintii mei, ei erau tot din Ploiesti. Mereu imi face placere sa stau de vorba cu clientii, sa ne cunoastem si sa ne asiguram ca suntem pe aceeasi unda.

Pregatirile le-au avut amandoi la salonul lui Ionut Sandu, din Ploiesti. Acest salon a avut designul facut chiar de Miruna, care este arhitect.

Dupa pregatiri, am mers la o biserica, tot in Ploiesti. Biserica Sfanta Vineri, este una foarte impunatoare dar si luminoasa.
Fata de alte cununii religioase la care am fost, aici preotii chiar si-au facut treaba si nu au luat-o pe nici o scurtatura si au facut treaba ca la carte.

Cele mai multe emotii pe care le vad sunt la sfarsit, cand toata lumea vine sa ii felicite pe miri. Cei doi sunt inconjurati numai de iubire din partea invitatilor.

O data cu terminarea cununiei religioase, pentru ca era prea cald, Tiberiu si Miruna s-au decis ca o sa ne vedem direct la restaurant. Din acest punct de vedere, pentru mine cel putin a fost o nunta mai nonconfirmista, fara sedinta foto si cu pauza la pranz.

La restaurant mereu imi place sa ajung cu cel putin 30 de minute inaintea mirilor si a invitatilor, sa pot sa-mi asez stativele, echipamentul, dar sa pot sa fac si cadre localului, dar si detaliilor. La cele mai multe evenimente, din pacate nu se poate, asa ca aici am profitat.

Pentru ca se apropia ora indicata inceperii petrecerii, invitatii incepeau sa vina in numar cat mai mare.
Cu o mica intarziere, au ajuns si ei si si-au primit oaspetii.
Dupa ce au mai stat putin de vorba cu invitatii, au dat tonul distractiei cu primul dans.

Dj-ul a fost unul foarte bun, pe care il recomand George Zala (Urban Djs), a mentinut atmosfera pe ringul de dans toata seara.

Mi-a facut placere sa le fiu alaturi si ma bucur ca au avut incredere in mine sa le surprind in imagini, aceasta zi foarte speciala.