Nunta Madalina & Ionut - Intercontinental + Treehouse Cosoba - Abfoto

Nunta Madalina & Ionut

Cu Madalina si Ionut m-am cunoscut, cum se intampla in majoritatea cazurilor, la intalnirea pentru semnarea contractului. Ne-am inteles foarte bine, dar de abia la cununia lor civila am vazut cat de fotogenici sunt. Ea foarte gratioasa, chiar as fi zis ca este balerina si el stia sa pozeze foarte bine, amandoi foarte naturali. (Puteti vizualiza fotografiile de la cununia civila dand click pe galeria de mai jos.)

Pregatirile au avut loc in Hotelul Intercontinental, din Bucuresti. Sincer pana acum chiar daca stau de o viata in Bucuresti, nu fusesem niciodata. L-as recomanda doar din punctul de vedere al locatiei si al calitatii luminii.

De la Intercontinental am plecat spre unde urmau sa aiba atat cununia religioasa, dar si petrecerea, anume Treehouse Cosoba.

La cununia religioasa, au avut putine emotii deoarece tatal mirelui a intarziat putin, dar totul a fost in regula si lucrurile au continuat in mod normal.

Pentru sedinta foto nu am avut la fel de mult timp ca in ziua cununia civila, dar am profitat cat am putut de lumina foarte buna.

Petrecerea a inceput cu dansul mirilor, unul foarte spectaculos, pentru care se pregatisera foarte bine. Dupa toata lumea a iesit la dans si s-au distrat cat au putut de mult.

EVENT PARTNERS