Andreea&Serban - Velveto Events

Serban si Andreea au venit special din Suedia sa-si faca evenimentul in Bucuresti. Totul a inceput in Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei. Aici cu ceva ani in urma Serban practica fotbalui si a cunoscut-o pe Andreea. Intr-o calduroasa zi de august, la fel de frumoasa si insorita ca si ziua nuntii.
Cununia religioasa a avut loc in Biserica Icoanei, exact unde a avut loc si cununia mea religioasa. Cand am intrat in biserica am ramas putin surprins, ca mire, mi s-a parut foarte spatioasa, dar cand am intrat din nou, dar acum ca fotograf, nu mai mi s-a parut la fel de spatioasa. In schimb slujba a fost la fel de frumoasa.
De la biserica, ne-am distrat putin cu ei si nasii la sedinta foto, tot in zona, am stat la un suc sa ne relaxam putin si am plecat spre restaurant.Petrecerea a avot loc tot in langa Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei, mai exact la restaurantul Velveto. A fost o nunta plina de energie, unde toti invitatii au dansat si s-au distrat cat au putut de mult.

Povesti Recente

Articole Blog

aparat foto Nikon Zf

Review Nikon Zf

Review Nikon Zf Intro Pentru că m-am saturat sau cum ar zice fimiu, suturat, sa aștept noul Nikon z6iii (care nu se știe dacă v-a

Click aici »

Verifica aici disponibilitatea

Suna-ma acum pentru mai multe detalii.
error: