Cristi & Carmen - Restaurant Vulturul

fotograf-nunta-bucuresti

Pregatirile celor doi au inceput intr-un apartament foarte dragut si apropiat de Gradina Botanica. Chiar daca eram putin obosit de la evenimentul care se terminase cu cateva ore in urma, zambetul lui Cristi care m-a intampinat la usa, m-a umplut de energie. Imediat dupa el a venit si Carmen, la fel de pozitiva. Imediat cum am intrat pe usa, m-am pus pe treaba si am inceput sa le fotografiez detaliile, de la rochita, la butoni. Inca era devreme, asa ca cei doi au putut sa se mai relaxeze putin cu domnisoarele si cavalerii de onoare. Carmen a fost prima care, ajutata de domnisoarele de onoare, si-a pus rochia. Privirea lui Cristi a spus totul, cand a vazut-o prima oara.
Urmatoarea oprire a fost la Parohia Miron Patriarhul, o biserica foarte frumoasa, luminata si spatioasa. Aici am avut parte de o cununie religioasa foarte frumoasa. Cei doi si-au aruncat incontinuu, priviri galese, pline de caldura si dragoste, toata slujba. Dupa ce au iesit din biserica, pentru a sarbatori si a avea parte de belsug, au dat drumul porumbeilor.
La restaurant au sarbatorit impreuna cu prietenii si familia. Mirii erau plini de energie, aveau acelasi zambet si aceeasi caldura in privire, la fel ca la inceputul evenimentului. Cristi si Carmen au fost extrem de activi si au dansat de la inceputul petrecerii pana la sfarsit, cand Carmen a aruncat buchetul.
Mi-a facut mare placere sa le fiu alaturi unor oameni atat de calzi si frumosi.

error: