Georgiana & Emilian - Treehouse Garden Lunguletu

Dupa o amanare a evenimentului, din cauza pandemiei, nunta Georgianei si a lui Emilian a putut sa aiba loc. Prima nunta din acest sezon.
La fel ca in sport, iti doresti sa incepi cu „dreptul” sezonul. Chiar aveam ceva emotii inainte de eveniment, deoarece nu ma simteam 100% pregatit intrucat, doar cu cateva zile inainte, murise nasa mea si a bebelusului meu. A fost un mare soc pentru toata lumea, pentru ca nimeni nu se astepta. Daca am invatat un lucru din aceasta experienta, este ca viata e scurta, trebuie sa ne bucuram mai mult de fiecare moment impreuna si sa ne iubim mai mult. Iar ca fotograf, sa capturez cat mai multe momente, pentru ca toate sunt la fel de importante. O secunda esti alaturi de o persoana apropiata, iar in urmatoarea iti mai poti reaminti de ea, doar din fotografii.
Acum sa revenim la eveniment. El a avut loc la Treehouse Lunguletu. Eu nu stiam de aceasta locatie, ci doar de cea de la Cosoba, asa ca initial acolo ma dusesem. Da-i si cauta nunta lor, care nu era acolo. Stiam ca pregatirile aveau loc intr-o localitate apropiata, asa ca am sunat-o repede pe Georgiana si am rezolvat misterul si in 15 minute eram in locatia corecta. De aceea, incerc sa ajung cu minim o ora mai devreme la evenimente, ca sa am timp si de fotografierea localului inainte, dar si daca se intampla ceva neprevazut, sa gasesc o solutie.
Pregatirile trebuiau sa aiba loc tot la local, dar pentru ca s-a intarziat putin, au avut loc la pensiunea unde erau cazati majoritatea invitatilor. Mi-e mi-a placut acest lucru, pentru ca lumina era mult mai buna in camera, decat in cabana de la local, dar si camera era mai moderna.
Fiind in intaziere, i-am facut repede Georgianei cateva portrete si am surprins si reactia mirelui cand a vazut-o prima data imbracata in rochia de mireasa. De la pensiune, am plecat la biserica, aflata la 5 minute distanta. O biserica foarte frumoasa, mare si luminoasa.
Acolo, atat ei, parintii, dar si surorile lor, au fost plini de emotie. Fata de capitala, mereu cand merg in afara orasului, observ faptul ca durata cununiilor religioase este mai mare. Pentru mine, acesta este un lucru bun, pentru ca pot captura si mai multe momente frumoase.
Dupa cununie, am mers la restaurant, unde a inceput petrecerea cu dansul lor.
Ei si-au inchiriat un photobooth 360 selfie, daca de obicei la un photobooth normal nu prea am de ce sa fotografiez, aici, fiind ceva dinamic si lumea fiind mai expresiva, am prins cateva instantanee dragute.
Un alt moment diferit, a fost atunci cand a venit „tortul” mirelui, mai exact, au venit pe ringul de dans 3 personaje din Casa del Papel, pe melodia din serial, care nu aveau in plan sa fure aur, ci doar te obligau sa bei din „tortul” de shoturi. Lumea s-a distrat de minune in acest moment.
Invitatii au dansat toata seara, au petrecut si au profitat cat mai mult de muzica. Tot ce pot sa zic este ca si eu ma bucur ca am putut sa le fiu alaturi si sa fotografiez acest frumos eveniment. Le urez multa sanatate si casa de piatra!

PARTENERI EVENIMENT

error: