Ioana si Cezar - Treehouse Cosoba

Fotograf-nunta-aer-liber-treehouse-cosoba

Nunta Ioanei si a lui Cezar a fost o nunta moderna dar, simplu si bine organizata.
Prin faptul ca si-au ales sa-si faca evenimentul la Treehouse Cosoba, au simplificat foarte mult procesul de organizare.
Totul, de la pregatiri, la cununie religioasa si petrecere, au avut loc aici. 
La pregatiri nu au avut domnsioare sau cavaleri de onoare, ci s-au ajutat reciproc.
Cand au fost gata, au inceput sa vina si invitatii. 
Dupa ce au socializat putin si s-au imbratisat, a putut sa inceapa si cununia religioasa.
O slujba foarte frumoasa in aer liber. 
La sfasitul cununiei am facut o mica sedinta foto.
La petrecere, au facut hore si au dansat pana spre dimineata.
A fost o nunta la care mi-a facut placere sa fiu prezent. Recomand oricarui cuplu aceasta locatie pentru evenimentul lor.

PARTENERI EVENIMENT

Nunta de vis la Treehouse Cosoba: O oază de verdeață și magie

Ca fotograf de nuntă cu o pasiune pentru a surprinde frumusețea naturală și emoțiile autentice, pot recomanda cu încredere Treehouse Cosoba ca o locație ideală pentru o nuntă de neuitat.

Această oază de verdeață situată în inima naturii oferă un cadru magic și unic pentru a celebra dragostea și a crea amintiri prețioase care vor dăinui o viață.

Un cadru natural de poveste

Treehouse Cosoba este mai mult decât o simplă locație de nuntă.

Este o lume aparte, unde natura se dezvăluie în toată splendoarea ei.

Pădurile verzi, lacul pitoresc și grădinile luxuriante creează o atmosferă relaxantă și romantică, perfectă pentru o ceremonie în aer liber sau o petrecere sub clar de lună.

O locație versatilă pentru o nuntă personalizată

Treehouse Cosoba pune la dispoziția mirilor o varietate de spații pentru a-și organiza nunta conform preferințelor lor. 

Fie că doresc o ceremonie intimă în grădina cu flori, o petrecere vibrantă pe terasa cu vedere la lac sau o recepție elegantă în interiorul casei din copac. 

Treehouse Cosoba oferă cadrul perfect pentru a crea o nuntă unică și memorabilă.

O experiență culinară de neuitat

Echipa Treehouse Cosoba pune un accent deosebit pe gastronomie, oferind mirilor și invitaților un meniu rafinat preparat din ingrediente proaspete și locale.

Bucătăria tradițională românească este reinterpretată într-o manieră modernă.

 Ofera o experiență culinară delicioasă care va satisface și cele mai exigente gusturi.

O echipă dedicată care vă va face ziua perfectă

Echipa Treehouse Cosoba este formată din profesioniști dedicați care vor fi alături de miri pe tot parcursul procesului de planificare și organizare a nunții.

Aceștia vor oferi sfaturi personalizate, vor lua grijile de pe umerii mirilor și se vor asigura că ziua nunții lor va fi una perfectă.

Recomandări de la un fotograf

Din perspectiva mea de fotograf de nuntă, Treehouse Cosoba este o locație ideală pentru a surprinde frumusețea naturală și emoțiile autentice ale mirilor și invitaților.

Cadrul natural feeric, lumina naturală excepțională și varietatea de spații oferă o multitudine de posibilități pentru a realiza fotografii unice și memorabile.

Iată câteva motive specifice pentru care alegerea acestei locații este ideală:

  • Diversitatea locațiilor de fotografiere: Treehouse Cosoba oferă o varietate de locații de fotografiere, de la păduri și lacuri la grădini și terase, permițând realizarea unor fotografii diverse și bogate în culoare.

  • Lumina naturală excepțională: Locația beneficiază de o lumină naturală excepțională pe tot parcursul zilei, oferind fotografului posibilitatea de a realiza fotografii luminoase și clare, fără a fi necesară utilizarea blițului.

  • Posibilitatea de a realiza fotografii creative: Cadrul natural feeric al Treehouse Cosoba oferă o sursă inepuizabilă de inspirație pentru fotografii creative și artistice.

  • Atmosfera relaxantă și romantică: Atmosfera relaxantă și romantică a locației creează un cadru ideal pentru a surprinde emoțiile autentice ale mirilor și invitaților.

Un cadru ideal pentru o nuntă de neuitat

În calitate de fotograf de nuntă, am avut privilegiul de a surprinde momente magice la numeroase nunți. 

Totuși, nunțile la Treehouse Cosoba ocupă un loc special în portofoliul meu. 

Cadrul natural feeric, atmosfera relaxantă și unicitatea locației creează o experiență emoționantă și memorabilă pentru miri și invitați.

Dacă sunteți un cuplu care își dorește o nuntă în aer liber, departe de agitația orașului, cu un accent pe frumusețea naturală și autenticitate, atunci Treehouse Cosoba este alegerea perfectă pentru voi. 

Lumina naturală excepțională, varietatea de locații și atmosfera romantică sunt doar câteva dintre motivele pentru care recomand această locație cu toată dragostea.

Aici, la Treehouse Cosoba, povestea voastră de dragoste va fi celebrată într-un cadru magic. 

Iar eu, ca fotograf, voi fi alături de voi pentru a surprinde emoțiile sincere și momentele unice care fac din ziua nunții voastre o amintire de neuitat.

Povesti recente

Articole Blog

aparat foto Nikon Zf

Review Nikon Zf

Review Nikon Zf Intro Pentru că m-am saturat sau cum ar zice fimiu, suturat, sa aștept noul Nikon z6iii (care nu se știe dacă v-a

Read More »
error: