Nunta Diana & Cosmin - Terra Events

Pregatiri

Într-o zi însorită de vară, emoțiile erau la cote maxime în camerele elegante ale Hotelului Marmorosch București. Diana, în rochia ei albă de vis, și Cosmin, îmbrăcat impecabil în costumul său, se pregăteau să își înceapă povestea de dragoste într-un mod spectaculos.

Cosmin a fost primul care a inceput sa se pregateasca impreuna cu prietenii lui, făcând glume și dându-și sfaturi. Inima lui bătea puternic în piept, fiind nerăbdător să vadă mireasa sa și să își spună jurămintele de iubire eternă.

Cum am terminat pregatirile lui, am mers in alta camera, unde, Diana era înconjurată de domnișoarele de onoare, pregătindu-se împreună pentru momentul mult așteptat. Din cauza unor probleme tehnice cu rochia, am avut foarte putin timp pentru pregatirile ei, dar tot am reusit sa fur cateva cadre, in timp ce nasa si sora ei o ajutau sa se imbrace. Zâmbetul ei radiant și privirea plină de nerăbdare anticipau bucuria și fericirea ce urmau să le trăiască împreună.

Cununie religioasa

Cununia religioasă avea loc la Biserica Sfânta Treime Dudești. Într-o atmosferă plină de solemnitate și emoție, cei doi îndrăgostiți au rostit jurămintele lor cu o sinceritate tulburătoare. Razele de lumină care pătrundeau prin vitralii îi încununau pe Diana și Cosmin cu o aură de iubire și binecuvântare.

Petrecerea

După ceremonie, o petrecere fabuloasă aștepta cuplul și invitații lor la Terra Events. Sala era împodobită cu gust și eleganță, iar atmosfera era încinsă de bucurie și voie bună. Muzica și dansul au umplut aerul, în timp ce prietenii și familia își sărbătoreau dragostea și fericirea lor.

În mijlocul petrecerii, Diana și Cosmin au avut un moment special, când au dansat împreună pentru prima dată ca soț și soție. Privirile lor se întâlneau, iar lumea înconjurătoare părea să se estompeze, lăsând loc doar lor doi și sentimentelor lor profunde.

Până în zorii zilei, petrecerea a continuat într-o atmosferă plină de energie și veselie. Râsetele, îmbrățișările și urările de fericire au creat o amintire de neuitat în inimile tuturor celor prezenți.

Aceasta a fost povestea nunții lui Diana și Cosmin, un capitol nou în viața lor, plin de iubire, speranță și bucurie. Își vor purta în inimi amintirile acelei zile magice și promisiunea de a se iubi și sprijini în fiecare zi a vieții lor. Mi-a facut mare placere sa le fiu alaturi si sa le documentez aceasta zi speciala!

PARTENERI EVENIMENT

error: