Andrei & Adina – Cristal Ploiesti

fotograf-nunta-ploiesti

Am avut plăcerea să fiu fotograf nuntă la evenimentul celor doi. Evenimentul care a avut loc in Ploiesti, mai exact la restaurantul Cristal. Nunta lor a fost simplă dar minunată . A avut si emotii dar si multa distractie la restaurant.

 

PARTENERI EVENIMENT

O nuntă de basm la Biserica Sfinții Împărați din Ploiești: O perspectivă fotografică

Ca fotograf de nuntă cu o experiență vastă în capturarea momentelor magice din ziua nunții, pot afirma cu tărie că Biserica Sfinții Împărați din Ploiești este o locație ideală pentru o cununie religioasă de neuitat.

Arhitectura sa grandioasă, atmosfera solemnă și încărcată de istorie, precum și lumina naturală ce pătrunde prin vitralii creează un cadru perfect pentru a celebra dragostea și a crea amintiri prețioase.

Un cadru arhitectural de poveste

Biserica Sfinții Împărați din Ploiești se remarcă prin arhitectura sa impresionantă, în stil neobizantin, cu o cupolă centrală impozantă și coloane elegante. 

Interiorul bisericii este bogat decorat cu mozaicuri și fresce murale, care conferă un aer solemn și grandios spațiului. 

Această combinație de elemente arhitecturale și decorative creează un cadru de poveste, ideal pentru o ceremonie religioasă plină de emoție și spiritualitate.

O atmosferă solemnă și încărcată de istorie

Biserica Sfinții Împărați din Ploiești are o istorie bogată, datând din secolul al XIX-lea.

Atmosfera solemnă a bisericii, impregnată de spiritualitate și respect pentru tradiție, creează un cadru perfect pentru o cununie religioasă cu o semnificație profundă.

Aici, mirii își pot rosti jurămintele de iubire într-un spațiu sacru, înconjurați de familie și prieteni, creând o amintire de neuitat.

O locație accesibilă și ușor de integrat în programul nunții

Biserica Sfinții Împărați este situată în centrul Ploieștiului, fiind ușor accesibilă din toate zonele orașului.

De asemenea, locația este înconjurată de spații verzi și parcuri, oferind posibilitatea de a realiza fotografii exterioare ale mirilor și invitaților într-un cadru natural pitoresc.

Recomandări de la un fotograf

Din perspectiva mea de fotograf de nuntă, recomand cu încredere Biserica Sfinții Împărați din Ploiești ca o locație ideală pentru cununia religioasă.

Arhitectura sa grandioasă, atmosfera solemnă și încărcată de istorie, precum și lumina naturală ce pătrunde prin vitralii creează un cadru perfect pentru a captura momentele magice ale ceremoniei.

Articole Blog

aparat foto Nikon Zf

Review Nikon Zf

Review Nikon Zf Intro Pentru că m-am saturat sau cum ar zice fimiu, suturat, sa aștept noul Nikon z6iii (care nu se știe dacă v-a

Read More »

Povesti recente

error: