Nunta Ahmed si Alina - Phoenix Cernica

fotograf-nunta-bucuresti

Pregatiri

Cu soarele răsărind timid într-o dimineață de vară, începea povestea unei nunți de poveste. Alina și Ahmed aveau emoții în stomac, dar și o dorință puternică de a-și începe călătoria împreună într-un mod special.

La Phoenix Cernica, Ahmed și cavalerii de onoare se pregăteau într-o atmosferă de entuziasm și râsete. Îmbrăcați elegant în costume negre, fiecare detaliu al pregătirilor lor era pus la punct cu grijă. Ahmed simțea emoția în creștere, fiind nerăbdător să vadă mireasa sa.

Pe de altă parte, Alina își pregătea rochia de mireasă într-o cameră împodobită cu flori delicate și lumânări parfumate. În mijlocul domnișoarelor de onoare, Alina răsărea ca o floare, strălucind de frumusețe și eleganță. Își aranja părul și privea oglinda cu un zâmbet mândru, pregătită să-și întâlnească iubitul la altar.

Cununie religioasa

Cununia religioasă a avut loc într-un cadru natural, în aer liber, înconjurată de verdețea frumoasă a zonei Phoenix Cernica. Cerul albastru și cântecul păsărilor au creat o atmosferă magică și plină de binecuvântare. Alina și Ahmed au rostit jurămintele lor de iubire eternă, iar razele soarelui au binecuvântat uniunea lor.

După ceremonie, a urmat o sedință foto romantică în zona pitorească din jur. Fotograful talentat a imortalizat privirile tandre, săruturile pline de pasiune și fericirea autentică a cuplului proaspăt căsătorit. În fiecare cadru se oglindea iubirea și complicitatea lor.

Petrecerea

Petrecerea a avut loc tot în zona Phoenix Cernica și a fost una plină de acțiune și distracție. Invitații au fost întâmpinați cu bucurie și căldură, iar dansul a început în ritmul muzicii antrenante. Toată lumea s-a ridicat în picioare și a dansat în aplauze și râsete. Energia și veselia au umplut aerul, iar Alina și Ahmed se bucurau alături de cei dragi de acest moment unic.

Până târziu în noapte, nunta a continuat cu voie bună și emoție. Alina și Ahmed au simțit că timpul trece prea repede, dar și-au promis să își trăiască viața împreună cu aceeași pasiune și bucurie.

Astfel, se încheia povestea nuntii lui Alina și Ahmed, un început plin de speranță și iubire. Își luau rămas bun de la invitați cu un zâmbet melancolic, promițându-și să păstreze acele momente speciale în inimile lor pentru totdeauna.

PARTENERI EVENIMENT

error: