Andreea & Claudiu - Cluj - Opera Plaza

Nunta Andreei si a lui Claudiu a fost o nunta moderna, dar, cum se poarta de obicei in Ardeal, de zi.
Ca sa le fie cat mai usor, au ales sa faca atat pregatirile, dar si petrecerea in aceeasi locatie, mai exact, Hotelul Opera Plaza.
Pregatirile lui Claudiu au inceput la prima ora, mai exact, la ora 7. Prietenii lui au venit chiar mai devreme, nerabdatori sa-l ajute cu imbracatul. Fiind pe stilul rock, cum intrai in camera, te binedispunea Can you hear the rain.
Au inceput sa-l ajute pe Claudiu cu butonii si camasa, au avut putin de munca la cravata, dar cu ajutorul instructiunilor de pe Google si filmuletelor de pe Youtube, au scos-o la capat.
Andreea se pregatea in camera de langa, unde domnisoara care se ocupa de machiajul ei, termina ultimele detalii. Cum a fost gata machiajul, domnisoarele de onoare au sarit sa o ajute cu rochita.
De la Hotel am plecat spre Parcul Central, unde a avut loc atat Cununia Civila, dar si sedinta foto unde ne-am distrat impreuna. Au avut noroc de vreme foarte frumoasa si insorita, cat am avut timp, am cutreierat parculetul si am gasit destule locatii dragute pentru poze.
Dupa sedinta foto, am plecat spre Biserica Schimbarea la Fata, o biserica mare, spatioasa si plina de bancute. Plini de emotii, dar cu nasii alaturi, au intrat pe rand, in beserica.
Slujba a inceput, iar toata atentia invitatilor era asupra lor. In timpul slujbei imi place ca mereu exista momente, cand cuplul isi arunca priviri pline de iubire unul catre celalalt. Parintii, din spate, sunt fericiti pentru copiii lor, ca acum isi formeaza propria familie.
La hotel, invitatii au inceput sa ajunga si erau foarte bucurosi sa se vada, mai ales ca multi veneau din cele mai indepartate parti ale tarii.
Fata de alte nunti, aici petrecerea a inceput cu un moment de rugaciune.
Dupa rugaciune, toata lumea s-a strans in jurul scenei si de abia astepta sa-i vada pe cei doi dansand.
Chiar daca aveau emotii, au trecut cu brio dansul, apoi petrecerea a inceput.
Muzica rock s-a auzit de la primul dans, pana s-a terminat petrecerea. Atat ei, dar si invitatii, s-au distrat cat au putut de mult.

PARTENERI EVENIMENT

error: