Izabela & Mihai - Le Chateau

fotograf-nunta-bucuresti
Nunta Izabelei si a lui Mihai a fost o nunta foarte eleganta, de la care distractia si emotiile nu au lipsit.
Pregatirile au inceput acasa la Mihai, o casa foarte frumoasa, cu un aer medieval dat de armura si celelalte decoratiuni din interior. Ca orice inceput de petrecere, cavalerii de onoare degustau cate un pahar de alcool, radeau si glumeau.
Dupa ce mirele a fost gata, ajutat de cavaleri, am plecat spre casa Izabelei. Aici invitatii incepeau sa vina, unul cate unul si era nerabdatori sa o vada pe preafrumoasa mireasa. O data imbracata si gata sa-si intampine mirele si restul invitatiilor, a putut sa coboare si sa se intalneasca cu ei. Atat el, cat si familia si invitatii erau nerabdatori sa o vada. Aerul era incarcat cu foarte multa bucurie.
De la Izabela am plecat spre biserica, unde emotia a continuat, atat prin revederea rudelor venite din toata tara, dar si in timpul cununiei religioase.
Dupa cununie am mers pe stradutele din jur si ne-am distrat impreuna.
Urmatoarea si cea mai asteptata parte, a fost petrecerea de la restaurantul Le Chateau. Aici, invitatii s-au adunat usor-usor si petrecerea a putut sa inceapa cu dansul mirilor, care a dat tonul petrecerii pana in zori. Acest eveniment a fost unul de poveste, pe care si-l doreste orice fotograf de nunta. Mi-a facut mare placere sa le fiu alaturi.
error: