Raluca & Hristo - La Maison des Jardins

Cu Raluca ma stiu din clasele 1-4, de unde am cele mai frumoase amintiri. Mi-a fost colega de clasa si pot sa spun ca mereu m-am inteles bine cu ea. O perioada nu am mai vorbit, cum se intampla in majoritatea cazurilor, cand fiecare isi vede de viata.
Cu ocazia unei mici reuniuni intre colegi, a aflat ca ma ocup cu fotografia de eveniment si mare mi-a fost bucuria cand, acum cu organizarea evenimentului, m-a contactat pentru a-i documenta ziua nuntii.
Pentru ca nu il stiam pe logodnicul ei, ne-am intalnit toti la o cafenea si am stat de vorba pentru a ne asigura ca suntem pe aceeasi unda.  Mereu ma bucur cand interactionez cu oameni cu care ma inteleg foarte bine si cu care imi face mare placere sa-mi petrec timpul, vreau sa cred ca ii atrag.
Inainte de nunta, am fost intr-o sedinta foto in deplasare la Barajul Paltinu si sus pe Bucegi. Sedinta foto de acolo o puteti vizualiza dand click pe link-ul de mai jos.
Ne-am distrat la sedinta foto, dar am si inghetat putin, sus, pe Bucegi fiind doar 5-10 grade. Mi-a placut ca am vazut un cuplu natural si activ, plin de dragoste si pasiune.
Acelasi lucru l-am vazut si in ziua nuntii, chiar daca Raluca a dormit o singura ora inainte de nunta, ea a fost plina de energie pe tot  parcursul zilei, de la pregatiri, dar, mai ales, la petrecere.
La cununia religioasa a fost putin mai dificil pentru ca era foarte cald in biserica si aerul conditionat nu a functionat. Din fericire, a avut ajutoare pe tot parcursul cununiei, care o ajutau si ii faceau vant cu evantaiul, pe rand, sotul ei si socrul.
Dupa biserica am mers la restaurant, unde, s-au distrat toti de minune pana la 2 dimineata impreuna.
error: