Alexandra & Mihai - Gradina Floreasca

fotograf-nunta-bucuresti
Cu Alexandra si Mihai ma cunosteam de ceva timp, m-am bucurat cand m-au contactat sa le fiu fotograf profesionist pentru nunta.
Pregatirile au inceput impreuna cu prietenii si familia. Mihai a fost cel mai relaxat mire pe care l-am intalnit, nu avea nici o emotie, lasa totul sa vina de la sine. Alexandra in schimb, era putin emotionata, dar fiind sustinuta de domnisoarele de onoare si nasa, a trecut cu bine peste.
La micuta si primitoarea biserica din Otopenii de Jos (Biserica Sfantul Nicolae) invitatii deja incepusera sa se adune. De fiecare inainte de biserica imi face placere sa fiu martor la toata iubirea care are loc acolo, bucuria in revederea rudelor sau cunostiintelor pe care nu le-ai mai vazut de foarte mult timp.
De obicei la biserica incerc sa fiu cat mai respectuos fata de preoti, si sa nu-i deranjez cu nimic. Aici si preotul face acelasi lucru, era foarte saritor si de fiecare data a incercat sa ne ajute cum a putut mai bine. Recomand din toata inima aceasta biserica.
Dupa biserica, am mers la o mica sedinta foto chiar in curtea restaurantului. Esta spatioasa si perfecta pentru sedinta.
La restaurant, dupa ce au ajuns toti invitatii, petrecerea a putut sa inceapa. Alexandra si Mihai au fost prezenti pe ringul de dans si s-au distrat alaturi de invitatii lor pana in zori.
error: