Elena & Nicu - Empire Events

fotograf-nunta-bucuresti-empire-events
Cu Elena ma stiu demult, a fost colega de liceu cu mine. Am fost foarte bucuros cand, dupa cativa ani, m-a contactat sa-i fiu fotograf profesionist la nunta.
Dupa intalnirea unde am stat de vorba si mi-a povestit cam care ar fi viziunea ei legata de nunta, am facut incalzirea la sedinta foto Save the Date, dar si la cununia civila din sectorul 3.
Nunta a inceput cu pregatirile acasa la Nicu, in apropierea orasului Targoviste. Aici fratele si familia i-au fost alaturi si l-au ajutat cu imbracatul si traditionalul barbierit.
In timp ce Nicu a plecat spre nasi, ca sa avem timp destul si pentru pregatirile Elenei, eu am mers direct la ea acasa. Aici ea se pregatea impreuna cu domnisoarele ei de onoare. Cum a fost gata a sosit si mirele nerabdator sa o vada si sa-i ofere buchetul.
Dupa ce am coborat si am facut si traditia cu turta din fata blocului, am plecat spre biserica Acoperamantul Maicii Domnului. Cununia religioasa a fost una plina de bucurie cu o slujba foarte frumoasa oferita de preot.
La sedinta foto, chiar daca nu am avut foarte mult timp la dispozitie, am mers o fuga in parcul IOR si am profitat de timpul disponibil sa face atat fotografii cu familia la inceput si dupa cu ei.
Petrecerea a inceput la restaurantul Empire Events. Aici invitatii au venit unul cate unul si petrecerea a inceput dupa Dansul Mirilor si a tinut pana dimineata.
Pentru ca in ziua nuntii, la sedinta foto, sa ne putem dedica fotografiilor cu familia si nasii, ei au decis sa facem separat un Trash the Dress, unde toata atentia sa fie asupra lor si sa avem toata ziua la dispozitie pentru fotografii. Pentru ca cei doi au preferat peisajul de munte, dar nici sa nu mergem intr-o zona aglomerata, am decis impreuna sa mergem in zona Cheia (Prahova). Aici am profitat de vremea insorita si de peisaj, de la pranz pana seara.
error: