Cristina & Pablo - Complex Herastrau

Fotograf Nunta Complex Herastrau
Cu Cristina si Pablo ma stiu de la Cununia Civila a surorii ei, unde am fost fotograf.  Ca sa ne cunoastem mai bine si pentru ca tot venisera in tara, am iesit la o sedinta foto Save the Date in Herastrau.
Nunta lor a fost prima din pandemie, sincer nu stiam nici daca a lor o sa aiba loc, dar cu putin noroc, au putut sa o tina. Toata vara am tot asteptat sa fotografiez o nunta, chiar mi-a fost dor de acest dinamism si chiar daca a fost o nunta de zi, cum zic ardelenii, am incercat sa surprind cat mai multe momente si sa fiu cat mai creativ.
Fiind cam pe graba cu programul, se simtea ceva tensiune in aer, dar pana la urma am reusit sa facem repede pregatirile lui, iar dupa ale ei.
Mereu imi face placere sa observ reactia mirelui cand isi vedere viitoarea sotie imbracata in rochia de mireasa, una plina de emotie si iubire.
De la hotel am plecat spre biserica, Mogosoaia 2, o biserica micuta, dar luminoasa.
Aici, emotia a crescut, atat din partea celor doi, dar si din partea parintilor, mama Cristine, in special.
Sora Cristinei era plecata in Insulele Canare cu job-ul si din pacate, cu starea de alerta de acolo nu a putut sa vina, singura lor modalitate de a se vedea, a fost prin video call. Chiar si asa se putea vedea bucuria Oanei de a=si vedea sora in ziua nuntii.
La sedinta foto am avut parte de lumina foarte buna si ne-am jucat impreuna cu ei si nasii in jur de o ora. Dupa am continuat sedinta foto pe vaporasul de la Complexul Herastrau, unde am prins si apusul.
La sfarsitul plimbarii cu vaporasul, ne-am intors la complex, unde a inceput petrecerea. Primul dans, a fost unul la care toti invitatii isi ofereau toata atentia.
Chiar daca nu au fost multi invitati din cauza pandemiei, 30 mai exact, ei au petrecut si au dansat toata seara. Au profitat de fiecare minut.
error: