Cristiana & Adrian - Boro Brasserie

Cum fiecare eveniment este diferit, la fel a fost si cu nunta Cristianei si a lui Adrian. Am fost surprins inca de la pregatiri, ele au avut loc in casa nasilor. Acestia au pus tablouri si rame cu fotografii ale mirilor in toata casa. Daca nu ai fi stiut, ai fi zis ca e chiar casa mirilor. Mi s-a parut un gest foarte frumos din partea acestora.
Pregatirile au inceput cu Adrian ajutat de nas si de cavalerii de onoare sa se imbrace. De cum a coborat pe scari urmat de nas, se putea observa energia si faptul ca isi doreau sa profite la maxim de aceasta zi.
Cristiana era si ea foarte voioasa si pusa pe distractii cu domnisoarele de onoare. Inainte sa imbrace rochia de mireasa, a ciocnit un pahar de sampanie cu domnisoarele de onoare.
Primul moment emotionant, a fost cand tatal ei a urcat sus si a vazut-o imbracata in rochita, urmat si de prima vedere intre ea si Adrian, fata de alte situatii cand sunt doar mirii in camera, acum aveau si toate privirile invitatilor indreptate spre ei.
La biserica a avut loc un moment mai hazliu a fost atunci cand, in mijlocul cununiei, au inceput telefonele tuturor invitatilor sa sune din cauza atentionarii ro-alert. Au avut noroc, furtuna a tinut fix cat au fost ei in biserica.
Petrecerea a avut loc intr-o locatie diferita, nu intr-un ballroom, ci intr-o brasserie din centrul orasului.
Chiar daca nu au avut foarte multi invitati, mi-a placut foarte mult faptul ca toata seara, lumea a iesit, a dansat si s-a distrat toata noaptea.

PARTENERI EVENIMENT

error: