Ana & Puiu - Bamboo Events

Ana si Puiu isi programasera nunta pentru 2020, din pacate, a venit pandemia si, la fel ca multe alte cupluri, au fost nevoiti sa tot amane, pana intr-un final, anul acesta, cand au putut sa o organizeze.
Pregatirile au inceput la Puiu, unde cavalerii de onoare l-au ajutat sa se imbrace.
Cand am ajuns la Ana, deja ne astepta cu halatelul, pregatita de fotografii.
Chiar m-a surprins, prin energia ei si cat de emotionata a fost.
Amandoi de abia asteptau sa se vada, imbracati in mire si mireasa, lucrul acesta a fost clar cand s-au vazut prima oara, amandoi aveau foarte multe emotii si isi doreau ca cealalta persoana sa fie impresionata, cum s-a si intamplat. Au curs multe lacrimi de fericire, atat din partea Anei, dar si din partea mamei ei. Momentele astea sunt cele mai frumoase, cand ne aratam sentimentele, in toata splendoarea lor.
Dupa ce nasii i-au rupt turta, am plecat spre Biserica Sfanta Maria, unde Ana si Puiu si-au aruncat priviri pline de iubire, pe tot parcursul cununiei religioase.
Sedinta foto au ales sa o facem in Parcul Casa Alba, din Baneasa. Ne-am distrat impreuna si au folosit inclusiv fumigene, care au dat un efect foarte interesant.
Am plecat spre restaurantul Bamboo. Acolo primul dans a fost unul foarte interesant, plin de energie si momente speciale. In timp ce dansau aveau si un slideshow pe ecranul mare din spate.
Surpriza serii a fost Ruby. Tot ce pot sa spun e ca mi-a placut energia ei si toate cuvintele frumoase adresate atat mirilor dar si invitatilor, erau sincere si din suflet. Pe langa acest lucru a facut si super atmosfera. In acest moment al petrecerii, cam toti invitatii au iesit si au dansat impreuna cu ea.
error: