Miruna & Tiberiu - Aristocrat Events

Fotograf Nunta Aristocrat Events
Cu Tiberiu și Miruna m-am cunoscut la semnarea contractului și am știut că ne vom înțelege foarte bine, fiind prietenoși și deschiși. Am aflat că, la fel ca și părinții mei, ei erau tot din Ploiești. Îmi face întotdeauna plăcere să stau de vorbă cu clienții, să ne cunoaștem și să ne asigurăm că suntem pe aceeași lungime de undă.
Pregătirile le-au avut amândoi la salonul lui Ionuț Sandu, din Ploiești. Acest salon a avut designul făcut chiar de Miruna, care este arhitectă.
După pregătiri, am mers la o biserică, tot în Ploiești. Biserica Sfânta Vineri este una foarte impunătoare, dar și luminoasă.
Față de alte cununii religioase la care am fost, aici preoții și-au făcut treaba și nu au luat-o pe nicio scurtătură, au făcut totul ca la carte.
Cele mai multe emoții le văd la sfârșit, când toată lumea vine să îi felicite pe miri. Cei doi sunt înconjurați numai de iubire din partea invitaților.
Odată cu terminarea cununiei religioase, pentru că era prea cald, Tiberiu și Miruna s-au decis să ne vedem direct la restaurant. Pentru mine, a fost o nuntă mai nonconformistă, fără ședință foto și cu pauză la prânz. La restaurant, am profitat să fotografiez detalii și localul.
Invitații au sosit în număr mare, iar petrecerea a început cu un prim dans emoționant. Dj-ul George Zala (Urban Djs) a menținut atmosfera pe ringul de dans toată seara.
Mi-a făcut plăcere să le fiu alături și mă bucur că au avut încredere în mine să le surprind în imagini această zi specială.

PARTENERI EVENIMENT

error: