Cristina & Cristopher - Domeniul cu Ciresi

fotografie domeniul cu ciresi
Nunta Cristinei si a lui Cristopher, a fost o nunta de pandemie, care a avut si putin dramatism. Mai exact, cu cateva zile inainte de eveniment cei din conducere au declarat ca in weekendul respectiv nu mai urmau sa aiba loc evenimente. O veste foarte trista pentru Cristina, care a stat cu emotii, pana cu o zi inainte de eveniment, cand a aflat ca pana la urma nunta o sa se tina si la restaurant.
Nunta in sine a fost una moderna, am inceput cu pregatirea mirelui, impreuna cu rudele si prietenii lui din Suedia, iar dupa, care am mers la Cristina, unde mama si nasa au ajutat-o sa se imbrace si sa-si puna accesoriile.
La biserica, a fost punctul culminant, cum se intampla de obicei si au iesit la iveala toate emotiile, mai ales din partea Cristinei.
La restaurant, invitatii au inceput sa ajunga usor si se simtea ca oamenii de abia asteptau o iesire din starea creata de pandemie. Tonul a fost dat de dansul mirilor, dupa care toti invitatii au iesit si s-au distrat pe ringul de dans.
Un moment special inainte de venirea tortului, momentul cand invitatii au tinut artificii de mana si mirii au trecut prin acest culoar de artificii. Acest obicei este destul de comun la nuntile din afara.

PARTENERI EVENIMENT

error: