Livia & Bastian - Clubul Diplomatic

fotograf nunta clubul diplomatic
Livia a venit impreuna cu logodnicul ei special din Austria. Pregatirile lor au avut loc in acelasi timp, el la Ramada Plaza Hotel, ea acasa.
Biserica a fost una aleasa special, unde slujba sa fie in limba germana. Biserica Sfanta Vineri Pajura. O biserica foarte bine luminata si spatioasa.
Petrecerea de dupa, au organizat-o intr-o locatie selecta : Clubul Diplomatic.
Invitatii, majoritatea veniti din afara si ei, au petrecut si au dansat pana in zori.

Pregătirile și petrecerea perfecte: O combinație Ramada Park București - Clubul Diplomatic

Ca fotograf de nuntă cu experiență, am avut privilegiul de a surprinde momente magice pentru cupluri în diverse locații din București.

Dar, pot spune cu mâna pe inimă că o combinație ideală pentru pregătirile și petrecerea de nuntă o reprezintă Hotelul Ramada Park București și Clubul Diplomatic.

Haideți să descoperim de ce!

Hotelul Ramada Park București: Un cadru elegant și relaxant

Situat în inima capitalei, Hotelul Ramada Park București oferă un cadru elegant și relaxant, perfect pentru pregătirile dinaintea nunții.

Spațiile sale generoase și luminoase pot găzdui cu ușurință o echipă de fotografi și videografi, oferindu-le libertatea de a crea fotografii uimitoare care să surprindă emoțiile și atmosfera specială a zilei.

Camere spațioase și dotate:

Camerele hotelului sunt spațioase și dotate cu toate facilitățile necesare pentru un sejur confortabil.

Mireasa și mirele se pot relaxa și se pot pregăti pentru marele eveniment în intimitate, înconjurați de liniște și rafinament.

Echipa hotelului este mereu atentă la nevoile oaspeților și le oferă asistență personalizată pentru a le face șederea cât mai plăcută.

Spații special amenajate pentru pregătiri:

Pe lângă camere, hotelul pune la dispoziție și spații special amenajate pentru pregătirile dinaintea ceremoniei.

Aici, mireasa și domnișoarele de onoare se pot coafa și machia, în timp ce mirele și cavalerii de onoare se pot relaxa și se pot pregăti pentru ceremonie.

Restaurantul Seasons:

Restaurantul Seasons al hotelului oferă o gamă variată de preparate culinare delicioase, perfecte pentru un prânz lejer sau o cină festivă.

Atmosfera elegantă și atmosfera primitoare a restaurantului creează un cadru ideal pentru a celebra logodna, a organiza o petrecere premergătoare nunții sau a lua cina cu familia și prietenii apropiați.

Clubul Diplomatic: O locație unică pentru petrecerea de nuntă

Clubul Diplomatic este o locație unică și elegantă, situată în Parcul Herăstrău, oferind un cadru perfect pentru petrecerea de nuntă.

Sala de evenimente este spațioasă și luminoasă, cu o terasă generoasă care oferă o priveliște superbă asupra parcului.

Amenajare personalizată:

Echipa Clubului Diplomatic colaborează strâns cu cuplurile pentru a crea o amenajare personalizată a sălii de evenimente, ținând cont de preferințele și tema nunții. Decorul elegant și rafinat al clubului poate fi completat cu elemente decorative personalizate, pentru a crea o atmosferă unică și memorabilă.

Servicii impecabile:

Serviciile oferite de Clubul Diplomatic sunt impecabile, de la cateringul delicios la personalul atent și profesionist.

Echipa clubului se va asigura că toate detaliile sunt perfect puse la punct, pentru ca petrecerea de nuntă să fie un eveniment de neuitat.

Atmosferă magică:

Atmosfera magică a Clubului Diplomatic, combinată cu rafinamentul și eleganța locației, creează un cadru perfect pentru o petrecere de nuntă de vis.

Aici, cuplurile pot sărbători dragostea lor înconjurați de familie și prieteni, într-o atmosferă de bucurie și fericire.

O combinație perfectă:

Combinația Hotelului Ramada Park București și Clubului Diplomatic oferă cuplurilor o soluție ideală pentru a organiza o nuntă impecabilă, de la pregătirile relaxante la petrecerea memorabilă.

Atmosfera elegantă, serviciile de calitate și locațiile unice creează un cadru perfect pentru a celebra dragostea și a crea amintiri de neuitat.

Recomandări de la un fotograf:

Ca fotograf de nuntă, recomand cu drag această combinație cuplurilor care doresc o nuntă elegantă și rafinată.

Spațiile generoase, atmosfera primitoare și serviciile impecabile oferă cadrul perfect pentru a realiza fotografii uimitoare care să surprindă emotiile si momentele unice ale zilei voastre speciale.

Articole Blog

aparat foto Nikon Zf

Review Nikon Zf

Review Nikon Zf Intro Pentru că m-am saturat sau cum ar zice fimiu, suturat, sa aștept noul Nikon z6iii (care nu se știe dacă v-a

Read More »
error: