Andrei & Corina - American Ballroom

fotograf-nunta-bucuresti
Daca de obicei pregatirile incep acasa la mire, de aceasta data mireasa a fost prima.
Am ajuns acasa la Corina, unde am fost intampinat de foarte multa energie pozitiva, atat din partea ei, dar si a familiei. Toti erau nerabdatori pentru marele eveniment. Cele mai mare emotii au fost intre Corina si mama ei. Ca de obicei, domnisoarele de onoare au ajutat-o pe mireasa cu pregatirile.
Cand totul era ok, am plecat repede la mire, care inchiriase un apartament in zona. Acolo el se relaxa impreuna cu cavalerii de onoare. Au ras, au glumit si cand a fost si el gata, am luat-o usor pe stradute spre mireasa. Momentul cand s-au vazut prima data, a fost unul foarte emotionant. De obicei imi place sa mai pun putine paie pe foc si sa-i spun mirelui cat de bine arata mireasa lui. De cele mai multe ori, devine si mai curios si cand se vad privirea lui spune totul.
Cununia religioasa a avut loc la Biserica Sfantul Nicolae Dintr-o Zi cu o slujba foarte frumoasa, plina de caldura din partea parintelui.
Dupa biserica, am plecat spre restaurant. Acolo, dupa ce au ajuns toti invitatii, a avut loc Dansul Mirilor, unul diferit de ce am mai vazut pana acum, ei fiind dansatori de bachata. Au dat tonul petrecerii si impreuna cu invitatii, au dansat pana dimineata.
A fost o placere sa le documentez si sa fiu in prezenta unor oameni asa de frumosi, plini de energie pozitiva, care au zambit de la pregatiri pana s-a terminat evenimentul.
error: