Valentin & Camelia-Royal Alexandria

fotograf-nunta-alexandria
O nunta care a avut loc la Alexandria si pe care nu o sa o uit prea devreme. De cand ne-am intalnit, am vazut ca Valentin si Camelia sunt un cuplu foarte frumos, care chiar se iubesc. Ne-am distrat atat la sedinta foto Save the Date, cat si in ziua nuntii. A fost o zi plina de zambete si emotie. Chiar mi-a facut placere sa le fiu alaturi. Nu o sa uit acest eveniment si pentru ca la sfarsit, cand sa plec, pana si masina avea bateriile descarcate. Pentru ca nimeni nu avea cabluri la el, a trebuit sa astept pana a doua zi, cand am rugat un taximetrist sa ma ajute si sa-mi dea curent. Dupa aceea, am schimbat-o si am ajuns cu bine acasa.
Totul, de la pregatiri, la cununie religioasa si petrecere, au avut loc aici. La pregatiri nu au avut domnsioare sau cavaleri de onoare, ci s-au ajutat reciproc.
Cand au fost gata, au inceput sa vina si invitatii. Dupa ce au socializat putin si s-au imbratisat, a putut sa inceapa si cununia religioasa.
O slujba foarte frumoasa in aer liber. La sfasitul cununiei am facut o mica sedinta foto.
La petrecere, au facut hore si au dansat pana spre dimineata.
A fost o nunta la care mi-a facut placere sa fiu prezent. Recomand oricarui cuplu aceasta locatie pentru evenimentul lor.
error: