Botez Teodor Achim - Lazoo Lounge

Fotograf Botez Lazoo Lounge Bucuresti
Ana și Puiu, un cuplu drag mie încă de la nunta lor, m-au invitat să fiu martorul unei noi etape importante din viața lor: botezul fiului lor, Teodor Achim. Emoția plutea în aer încă de la pregătiri, care au avut loc acasa.
Botezul a fost o ceremonie ortodoxă, oficiată în Biserica Sfânta Maria din Crangasi. Taina botezului a adus o atmosferă solemnă și spirituală, marcată de emoția părinților și a nașilor. Micuțul Teodor a fost primit în comunitatea creștină cu lumânări aprinse, mirungere și binecuvântări.
După ceremonie, am mers la Lazoo Lounge, un local elegant și rafinat din zona Baneasa, unde a avut loc o petrecere dublă: aniversarea zilei de naștere a Anei și celebrarea botezului lui Teodor. Atmosfera a fost caldă și prietenoasă, plină de zâmbete, urări și voie bună. Prietenii și familia s-au bucurat alături de părinți de această zi specială, petrecând împreună până târziu în noapte.
Lazoo Lounge s-a dovedit a fi locația perfectă pentru o petrecere ca aceasta. Spațiul generos și elegant a permis invitaților să se relaxeze și să se bucure de atmosfera festivă. Meniul delicios și rafinat a satisfacut toate gusturile, iar personalul amabil și atent a contribuit la buna desfășurare a evenimentului.
Botezul lui Teodor Achim a fost o zi magică, plină de emoții sincere și momente de neuitat. M-am simțit onorat să fiu alături de Ana și Puiu în această zi importantă din viața lor și a micuțului lor. Le doresc din suflet multă fericire și o viață binecuvântată împreună!
Câteva detalii despre Lazoo Lounge:
  • Restaurant elegant și rafinat din zona Baneasa
  • Spațiu generos, perfect pentru petreceri și evenimente
  • Meniu delicios și rafinat, cu preparate din bucătăria românească și internațională
  • Personal amabil și atent
  • Atmosferă caldă și primitoare
Lazoo Lounge este o locație ideală pentru a organiza o petrecere de neuitat, fie că este vorba de un botez, o nuntă, o aniversare sau un alt eveniment important din viața dumneavoastră.

Parteneri Eveniment

Biserica Sfanta Maria

Restaurant Lazoo & Lounge

Articole Blog

aparat foto Nikon Zf

Review Nikon Zf

Review Nikon Zf Intro Pentru că m-am saturat sau cum ar zice fimiu, suturat, sa aștept noul Nikon z6iii (care nu se știe dacă v-a

Read More »
error: