Botez Aurora - Gradina cu Licurici - Abfoto

Cu Anca si Marius m-am cunoscut direct in fata bisericii, dar de cand i-am vazut si ne-am salutat, mi-am dat seama ca o sa fim pe aceeasi unda.

Marius foarte relaxat, dar in acelasi timp cu ceva emotii, iar Anca se vedea ca de abia astepta momentul cand micuta o sa fie scaldata in cristelnita.

Si nasii au fost relaxati, dar in timpul slujbei, pe rand, si-au aratat emotiile, dar si dragostea pentru micuta Aurora.

Botezul a avut loc in Biserica Izvorul Tamaduirii din Rosu. O biserica micuta, dar plina de iubire.

La cateva minute distanta, se afla localul unde parintii au sarbatorit crestinarea micutei Aurora, Gradina cu Licurici. Un local spatios, dar plin de verdeata, unde te poti duce sa te relaxezi, exact ce au facut si invitatii lor.

Chiar daca a fost un botez in timpul saptamanii, in afara de petrecerea care s-a terminat mai devreme, deoarece toata lumea trebuia sa se duca a doua zi la serviciu, a fost incarcat cu aceleasi emotii, daca nu chiar in plus.

In momentele de pauza cand lasam aparatul de la ochi, chiar m-au facut sa ma simt de parca le eram prieten si nu doar un simplu angajat. Mi-a facut mare placere sa le fiu alaturi si sa le documentez acest frumos eveniment de care imi doresc sa-si aminteasca cu drag peste ani.