Experienta

Nu te multumi doar cu fotografii frumoase

Cand alegi un fotograf pentru evenimentul tau, fotografiile frumoase si calitative reprezinta o necesitate, dar nu trebuie sa te rezumi doar la asta. Eu nu sunt aici sa fabric momente sau emotii, ci sa creez un spatiu unde singuri puteti creea o conexiune adevarata. Vreau ca aceste momente sa fie importante pentru voi, pana la urma din ele este alcatuita viata.

Fii sincera. Fii intentionata. Fii tu.

Daca stai sa te gandesti, la sfarsitul zilei ramai doar cu sentimentele de dragoste, tandrete si fericire. In timp ce ziua nuntii inevitabil se scurge si trece usor-usor, eu vreau sa te ajut si sa inghet cat mai multe din aceste momente pretioase. Ai incredere in mine cand spun - emotiile pastreaza cel mai bine amintirile.

Cand o sa te uiti din nou peste fotografii, peste 10-20 de ani, imi doresc sa retraiesti acele momente pline de caldura si dragoste si sa vedeti cat de puternica era conexiunea dintre voi, inca de atunci. Sa puteti sa va inspirati si copiii, sa viseze si ei la acelasi lucru: romantism si o poveste cu final fericit.

Procesul

Pasul 1

Conexiunea

Cea mai importanta parte a intregului proces, incepe inainte sa semnam vreun contract, sau sa platiti un avans. Fie ca ma alegeti pe mine sau nu, meritati un fotograf care se potriveste cu dorintele si nevoile voastre. Dupa e-mail-ul sau telefonul initial, o sa ne intalnim la o cafea, sa ne cunoastem si sa va explic cum abordez eu ziua nuntii. Intrebarile sunt binevenite si chiar recomandate.

Pasul 2

Calatoria

Planuirea nuntii poate fi foarte stresanta uneori. Dureaza un an, iar in ziua nuntii, timpul trece foarte repede si nici nu apuci sa te bucuri de ea. Eu vreau sa te ajut si sa-ti ofer idei de planificari reusite, pe care le putem aplica si pentru evenimentul tau. O sa-ti recomand cei mai buni furnizori cu care am lucrat + un ghid pentru sedinta foto inainte de nunta.

Pasul 3

Ziua Nuntii si Dupa

Nuntile sunt evenimente foarte distractive, secretul e sa lasi grijile cu organizarea si doar sa traiesti si sa te bucuri de fiecare moment. Eu vreau ca tu sa profiti cat mai mult de ziua ta speciala, impreuna cu prietenii si familia. Sa te ajut ca ziua nuntii sa decurga cat mai lin, fara probleme. O sa primesti dupa maxim 2 luni fotografiile de la evenimentul tau, intr-o galerie privata cu parola. Dupa ce ti-ai ales fotografiile preferate, ne vom mai intalni sa va predau albumul/albumele, ca sa puteti sa va bucurati mereu de acele amintiri.

1

"Alex esti un om minunat,un fotograf profesionist,talentat si pasionat,mereu zâmbitor,atent la detalii pentru a crea fotografii desăvârșite. Multumim din suflet pentru cele mai frumoase cadre si instantanee care surprind perfect emotiile,trairile si felul nostru de a fi.Ne uitam la poze si retrăim acele momente pline de emoții cu lacrimi de fericire,iti multumim pentru amintiri vii si frumoase de pus în ramă dar si întipărite în sufletele noastre pentru totdeauna"

-Cristi Raicu

2

"Un super fotograf, un "spiridus" pe care nici nu apuci sa il observi cand face poze din toate unghiurile! Un profesionist, care te surprinde cu fiecare imagine!"
-Roxana Alexandru

3

"Un fotograf excepțional care a dat dovada de profesionalism și implicare, surprinzând cele mai frumoase momente din timpul evenimentului. Îl recomandam cu toată încrederea."

-Valentin

4

"Nu stiu cum reuseste Bogdan sa fie omniprezent, dar simti ca este -intotdeauna- acolo unde trebuie, fotografiind cu mare sensibilitate fragmente de viata si lasandu-ne pe noi sa ducem povestea mai departe. Ne bucuram ca te-am cunoscut si ca ai investit in imaginile noastre. Si asta a fost doar inceputul."
-Adriana Istrate

Vezi preturi de pornire