About

19551735_1088969644536085_336298916_o

Salut! Mă numesc Bogdan Alexandru Bucur și mi-ar plăcea să-ți pot spune câte ceva despre mine. Sunt inginer constructor si pasionat de fotografie si calatorie . Locuiesc în Bucuresti si imi place sa fotografiez evenimente, in special nuntile. Pentru un fotograf , nunta este cel mai complex eveniment de fotografiat, este dinamic si contine elemente din toate tipurile de fotografie, de la fotojurnalism, la fotografie de peisaj. Am o viata si o casnicie fericita. Pentru asta cel mai mare merit il are frumoasa mea sotie Andreea, care e pasionata de Make-up, daca doriti sa ii urmariti munca, va invit sa-i vizitati pagina : https://www.facebook.com/Andreea.Makeup14/

 

Si acum partea plictisitoare . 🙂 Am inceput drumul in fotografie la 18 ani cu primul dslr, cu care ma mai jucam pe la diverse evenimente de liceu. De abia in timpul facultatii m-am apucat sa studiez profesional fotografia, sa citesc cat mai multe carti legate de fotografie si sa investesc cat puteam de mult in aparatura. Studiul in fotografie nu se termina niciodata, si astazi stau si citesc, in continuare, in timpul liber cat pot de mult, sau urmaresc workshopuri ale marilor fotografi din SUA, cum ar fi : Sal Cincotta, Susan Stripling, Sue Brice, Jasmine Star, Pye Jirsa, Joe Buissink, Roberto Valenzuela etc. Am inceput sa investesc din ce in ce mai mult in fotografie deoarece imi doream mai multa calitate atat pentru mine dar si pentru clienti. Fac fotografie de eveniment din 2015 si imi face foarte mare placere sa surprind toate emotiile si trairile voastre, dar si ale invitatilor vostri, ca pe viitor sa puteti sa va aduceti aminte cu drag de aceste momente.

Stil de a fotografia: fac atat fotoreportaj dar si fotoreportaj interactiv (intervin si dau sfaturi cand este cazul sau la sedinta foto)

Imi face placere sa calatoresc, de aceea imi place sa fac evenimente atat in tara, dar si in strainatate.

Eu ma simt foarte bine in compania unor oameni sinceri, prietenosi si calzi. Putem dezvolta atat o relatie de prietenie, dar si momentele suprinse sunt mult mai frumoase si deosebite.

Aruncati o privire peste portofoliul meu si daca va place ceea ce fac, lasati-mi un mesaj ca sa ne putem cunoaste!

Pentru cei care sunt curiosi si ce echipament detin si  folosesc la evenimente:

-Nikon D4s

– Nikon D750 ca back-up.

-Obiective

 • Nikon 10.5 2.8G
 • Nikon 20 f1.8G
 • Nikon 24-70 f2.8 Ed
 • Nikon 70-200 f2.8 Ed VR2
 • Nikon 35 1.4G
 • Nikon 50 f1.4 G
 • Nikon 85 f1.4G
 • Nikon micro 105 f2.8 G Ed Vr

-Blitzuri

 • Nikon Sb910
 • Nikon Sb700 x2
 • Yongnuo 565EX x2

+ carduri memorie, baterii,stative, blituri profesionale de studio, fundaluri foto si alte accesorii.

Pe langa fotografia de eveniment, imi face placere sa ma ocup si de cea de studio si sa o ajut pe sotia mea cu portretele la make-up.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s