Sa ne cunoastem!

Eu sunt Alex,

Mi se mai spune si fotograful zambaret. Imi place sa zambesc si sa fiu pozitiv pe tot parcursul evenimentului si sa ajut cum pot, fie ca este o actiune, ori doar un sfat. Pot sa-ti ofer sfaturi atat din experienta mea, ca fotograf profesionist, dar si ca mire/organizator.

Imi face mare placere sa fotografiez nunti, fiind o persoana dinamica, nunta este pe masura, sunt putine momente de pauza, in 90% din timp se intampla ceva in jurul nostru, iar noi trebuie sa fim cat mai atenti sa le surprindem. De aceea imi doresc sa le ofer cat mai multe amintiri clientilor mei si sa le spun povestea obiectiv si complet.

De cele mai multe ori, prefer abordarea documentara, sa intervin cat mai putin si sa las totul sa decurga de la sine. Mai sunt si momente ca pregatirile sau sedinta foto, unde putina regie nu strica. Vreau sa te ajut sa arati cat mai bine in fotografiile din ziua nuntii.

Chiar daca sunt stabilit in Bucuresti, fotografiez nunti in toata tara si chiar si in afara.

Pe langa fotografie, sunt pasionat de filme, mai ales cele SF, de mic visam ca o sa fiu astronaut si o sa calatoresc printre stele. Alte pasiuni sunt polo-ul pe apa (l-am practicat timp de 10 ani), fotbalul (l-am practicat pana sa-mi rup ligamentul) si ski-ul.

Sunt mare fan Batman, dar in acelasi timp nu pot sa zic ca-mi displac filmele celor de la Marvel (sunt mai pacifist de fel).

Eu ma simt foarte bine in compania unor oameni sinceri, prietenosi si calzi (ca si mine). Putem dezvolta o relatie de prietenie, iar momentele suprinse vor fi mult mai frumoase si deosebite. Imi place foarte mult cand vad ca oamenii isi arata sentimentele, iubirea fata de parinti, sau iubirea fata de partener, fie ca e printr-o lacrima de fericire, sau printr-un ras cu gura pana la urechi.

"Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun."
– Paulo Coelho

Filozofie

DESPRE MOMENT

UN MOMENT IMPORTANT, O IMAGINE EMOTIONANTA POATE FI CAPTURATA SI TINUTA PENTRU TOTDEAUNA, PRINTEAZ-O, ASA O SA O AI MEREU. HARDISK-URILE SE POT STRICA, ALBUMELE NU. IN 30-50 DE ANI ACELE MOMENTE VOR FI DE NEPRETUIT"