De ce este recomandata sedinta foto Save the Date? - Abfoto

De ce este recomandata sedinta foto Save the Date?

fotograf-nunta-bucuresti


In primul rand, ce este aceasta sedinta foto Save the Date? Pe vremuri, aceasta sedinta avea loc atunci cand cuplul fericit se logodea, dar in ziua de azi, ea are alt rol. Eu am introdus aceasta sedinta foto in toate pachetele mele. Din pacate, nu toti oamenii pot fi naturali in fata camerei, majoritatea nu sunt obisnuiti si tind sa nu fie foarte relaxati. Aici intervine aceasta sedinta. La sedinta foto de dinainte de nunta, putem sa ne si cunoastem mai bine, iar voi va puteti obisnui sa fiti in fata camerei. 

fotograf-sedinta-foto-cuplu-miami-sua-southbeach

Cat dureaza sedinta foto?

In general, sedinta foto dureaza intre 90 si 120 de minute, astfel incat sa avem destul timp sa ne distram impreuna si sa surprind dragostea si chimia voastra. La sedintele foto, de obicei, se dau destul de multe indicatii, ca voi sa iesiti cat mai bine, dar nu va faceti griji, aceasta este printre singurele parti regizate. Aici si la pregatiri, in rest, eu prefer stilul documentar, aka fly on the wall.

Ce aduc la sedinta foto?

De obicei, la aceste sedinte se pot aduce si props-uri, cum ar fi : tricouri cu un anumit mesaj, baloane cu heliu, accesorii tip photobooth, rame speciale, paturica + cos de picnic cu pahare si sampania, biciclete, tabla de scris + creta, orice se potriveste cu tematica aleasa si locatia.

fotograf-sedinta-foto-bucuresti-parcul-carol

Unde fac sedinta foto?

Depinde de ce iti doresti, un loc in natura cu iarba verde si copacei infloriti? Sau iti place mai mult arhitectura? Poate sa mai fie si un loc care are o legatura sentimentala pentru voi, unde v-ati intalnit prima oara sau pe unde va plimbati in primele voastre intalniri romantice. Voi decideti.

Eu recomand ca sedintele foto sa fie facute in timpul saptamanii, astfel incat sa fie cat mai libera locatia, sa putem sa ne desfasuram linistiti. Una e cand suntem doar noi 3 si altceva cand locatia aleasa este plina de oameni si destul de multi isi directioneaza atentia catre voi si prin urmare, nu puteti sa fiti relaxati si in elementul vostru.

sedinta-foto-bucuresti-parcul-carol

Cu ce ma imbrac?

Eu le recomand cuplurilor sa se imbrace intre casual si elegant. Imbracamintea daca este ok, iti permite sa fii relaxat si sa te desfasori cum iti doresti.

Rezultatul?

Intre 80 si 100 de fotografii, predate in 2 saptamani, pe care le vei putea folosi pentru invitatii, sau intr-un slideshow in ziua nuntii.